Skip to content

Cigány bűnözés???

december 13, 2007

Most akkor mi is van? Egyszercsak kibújt a szög a zsákból? Nem tartott sokáig. Annak idején mikor megalakultak, mármint a Gárda, már voltak félelmeim, de mindenki azt mondta ez nem arról fog szólni, meg hogy ők ilyen segítő szervezet, és békések…

Aztán tessék egyszercsak jön egy tüntetés a Cigánybűnözés ellen ami szerintük Magyarország egyik legsúlyosabb problémája. Szépen fel is vonulnak és tartanak beszédeket egy színpadon. Tisztára mint a filmeken. Közben pedig a falu másik végében békés cigányok, szalonnáznak és zenélgetnek.

Jó én belátom, hogy vannak cigány származású bűnözők, de azért álljon már meg a menet. A nemrégiben mutatott top akárhányas körözési listán nem igen láttam romákat. Mellesleg nehogy már abban a tévhitben éljünk, hogy fehér ember nem lehet bűnöző. Igen ez baromi nagy közhely, de igaz.
Nem igazán értem, higy lehetséges, hogy ez a szervezet mindezek után még létezhet egy demokráciában, ahol elméletileg az idegengyűlölet tilo! Hangsúlyoznám elméletileg, mert elég nyilvánvaló és látható, hogy ez nincs így. A Gárda nyiltan felvonul, megmondja a frankót, közben a döntéshozók sopánkodnak az egyik fél fenyeget a másik meg tehetetlenül tosza.
Mit ilyenkor az egyszeri polgár? Már semmit. Hozzászokott és rezignáltan tudomásul veszi, hogy semmi nem számít ebben az országban azoknak akiknek a kezébe hatalmat adott, az emberek boldogulása és az ország sorsa.

A magyarázkodó, mocskolódó és életigenlő kommentelők előnyben. Hadd lássam kinek mi a véleménye!

Reklámok
63 hozzászólás
 1. Gekko permalink
  március 25, 2008 8:03 du.

  Teljesen igazad van…Egyetértek!

 2. április 25, 2008 5:46 du.

  anyádat te barom köcsög!!!!nem fél a picsád ilyen képet kirakni te náci sár, te tetves buzi!az összeset agyon kéne löni

 3. keresztenyakos permalink*
  április 25, 2008 6:42 du.

  Te kis Értelmes!

  Előszöris, nem vagyok náci, se buzi. Elég toleráns ember vagyok, de ez egy kicsit sok. Gondolkodj el azon amit írsz. És olvasd el a cikket mielőtt hülyeségeket írogatsz ide. És egyébként köszönöm a kommentet, minden comment jól esik, az elmebeteg is! Mellesleg remélem egyszer majd megtanulod, milyen nagy baromság amiben hiszel!

 4. Georg88 permalink
  május 2, 2008 6:59 du.

  Te tudatlan szarházi paraszt! http://www.police.hu/data/cms496508/Microsoft_Word_TOP100_080428.pdf Itt van a “topnemtudomhány”, magyarul a rendőrségi top100. 100-ból 90 cigány. Méghogy nincs olyan, hogy cigánybűnözés. Hogy szakadt volna a fejed anyádba…

 5. keresztenyakos permalink*
  május 2, 2008 9:12 du.

  Georg88!

  Egyrészt milyen alapon nevezel engem szarházi parasztnak? Másodszor, az a lista nem egy reprezentatív lista, ha kicsit utánanéznél a dolgoknak ezt te is tudnád. Másrészt ennek a listának is csak a fehér emberek vagyis te is az okozói. Harmadszor pedig az olyan emberek, mint te elég szánalmas ideológia szerint élik az életük. Persze ez is a mindennapok része sajnos, de talán egyszer majd mind kicsit tanultok, meg rádöbbentek milyen ostoba dolog amit csináltok.

  Utoljára pedig, anyámat a szádra többet ne vedd, én sem szidom sem a tiedet sem senkiét.

 6. május 2, 2008 10:05 du.

  – szükség van a mocskolódásra, a rokonsági ág felhozatalára mindennemű obszcén szavakkal illetve????
  – nem hiszem,sőt….undorítónak tartom,h egyes emberek nem képesek megfelelően kinyilvánítani a véleményüket!

 7. Dallos-Nagy János permalink
  május 16, 2008 9:41 de.

  A boon internetes honlapnak adott interjújában leírható az, hogy BAZ megye egyes részein már 80%-os a cigányság. A médiában miért nem lehet leírni, hogy pl. a Baz-megyei születések 90%-a cigány, de a börtönökben elítéltek aránya 90%-a is cigány? Az Alkotmány kimondja: 61§ A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a közérdekű adatok megismeréséhez és terjesztéséhez, ez miért nem valósul meg?

 8. Balck Power permalink
  június 4, 2008 7:25 du.

  A cigányok is fehérek, szal ennyit a témáról, erreflé, még fehérebbek mint a magyarok, de lényegtelen h magyar vagy cigány bűnözés van, abűnözőket kell elkapni, nem egy népet utálni

 9. keresztenyakos permalink*
  június 5, 2008 8:10 de.

  Köszönöm Black Power, végre egy intelligens hozzászólás! Teljesen igazad van!

 10. Frenklin permalink
  július 11, 2008 1:37 du.

  A Próba náci Gárda Faji és Etnikai alapú Diszkriminációit hisztérikusan elmebeteg módjára uszításokra használja,Emberi és kisebbségi jogokat sértő
  bíráskodásai feháborít minden igaz magyar embert. A rasszizmust 1989 óta
  próbálják be csempészni Magyar hazánkba.Össze úszítsák az elszegényedett magyarságot a megnyomorított cigánysággal. Ezzel akarják a belháborút elindítani Magyarországon. Mihejt egy picike rést látnak azonnal megnyilvánúlnak és lehetőségeik szerint támadnak.A milliárdos Náci német elveken alapúló tisztjeiktől kapják az utasításokat.Felkérek minden igaz magyart,Pártokat, Civil szervezeteket hogy határozottan határolódjonak el a Próba rasszista Gárdától, Az igaz Magyarság nevében.

 11. ohio permalink
  július 11, 2008 8:06 du.

  A Hágai Nemzetközi Itélőszék fog itéleteket hozni

 12. realista permalink
  július 16, 2008 4:27 du.

  A börtönben lévők 90%-a cigány.Amúgy a társadalom kb. 10% cigány.
  Miről beszélsz,hogy nincs cigánybünözés.Ritka a becsületes cigány,talán 1 max. 2%.Ez így is marad amig ez a liberális szemléletmód létezik.
  Ilyen szempontból sokkal jobb volt a szocializmus,ott legalább dolgoztak valamennyit,a bötönök pedig nem többcsillagos szállodák voltak.
  Kemény fellépés kéne ide.És akinek nem tetszene azt kitoloncolni.

 13. X_Press permalink
  július 17, 2008 7:21 de.

  Amíg nem támadnak meg téged, addig nem is fogod úgy látni a dolgokat, amiként azok ténylegesen vannak.

  Tessék, itt egy videó.

 14. ohio permalink
  július 17, 2008 9:18 de.

  Igen tényleg kemény fellépés kell a rasszisták ellen. hazug hadjárataikat beléjik kell folytani.Börtönökben,1% cigány se nincs az is pitiáner lopásokért, amit ha nem cigány követ el megússza enyje benyjével.A Rasszistákat ki kell toloncolni, Börtönökbe zárni,Magyarországot ne lázítsák süket elmebeteg dumájukkal.Te Realista mennyit tettél a magyarság asztalára, mire vitted, egy nagy senki nulla vagy. A cigányok 50 évig gürcöltek hogy neked gondtalan életed legyen. de söpredékek tömkelegei rassz faji politikát uszítást csináll, Ezek ne nevezzék magukat Magyarnak , Ezek korcs torz szülöttek.

 15. Hungarista permalink
  július 17, 2008 10:10 de.

  Szerintem már nagyon sok adót,segélyt ki kellett osztani a cigányoknak és annyi pénzből vehettek volna mind1iknek egy repülőjegyet azt elküldik őket afrikába

 16. ohio permalink
  július 19, 2008 1:01 du.

  Minden cigánynak követelni kéne egy Sztadivári hegedűt venni.

 17. Miskolci srác permalink
  augusztus 9, 2008 11:30 du.

  Nem voltam börtönben, nem láttam mennyien vannak bent. Rendőr ismerősöm van. Mondjuk ő elég gyakran beléjük “botlik” elmodnása szerint.
  Egy másik ismerősöm Sajóbábonyból azért költözött be Miskolcra mert
  egyre többen lettek a környékükön a romák, és amikor először
  belekötöttek az édesanyjába egyik nap, amint a boltból hazafelé tartott,
  azt mondta ennyi. A szomszédságban már nem egy roma család volt.
  El lehet képzelni mennyiért tudott túladni a házon…
  Miskolcnak is néhány részén hasonlóképp “esőben az ingatlanárak”
  Mindezek ellenére egyik közvetlen roma kertszomszédjával jóban voltak,
  az rendes becsületes ember, család. Tehát nem elképzelhetetlen…
  A munkahelyemen is szoktam találkozni egy roma sráccal, örömmel
  köszönök neki jóelőre.
  Nem hiszem hogy probléma lenne a befogadással, elfogadással legalábbis
  részemről. És azt hiszem a legtöbben így vagyunk ezzel. De könyörgöm:
  Rengeteg negatív személyes tapasztalatom van így nem véletlen hogy ha mondjuk az utcán vagy buszon egy csapatba botlok, mégis félek tőlük!!!
  Nekem nincs jogom félelem nélkül nyugodtan élni?
  Persze a bőrszíntől függetlenül is van negatív tapasztalatom, de az arányok…
  A segélyezésről… Állítólag Miskolcon néhány utcányi roma családot telepítenek nemsoká egy lakótelepre. A mostani lelakott házaikat felújítják, aztán visszaköltözhetnek. Ha ez igaz akkor… akkor… nem
  tudom… Mi kell még??? (Az enyémet mikor fogják??? A közel 50%-os befizetett adómból.)
  Nem tudom milyen pénzből megy/menne ez, de nem is érdekel. Nem kell
  gyűlölködni, nem kell erőszak. Ha ilynekkel meg lehet oldani a szocializálódást, legyen!
  DE FOGLALKOZZON MÁR A KÉRDÉSSEL VALAKI ÉRDEMBEN ÉS OKOSAN!!!
  AZ MÉG NEM RASSZIZMUS!!! Bár már lassan az is az ha nem adok cigarettát egy roma srácnak ha kér tőlem… Vagy ha nem újítjuk fel a lakását.
  Na jó kicsit lehet elragadott a …valami.
  Elnézést minden tisztességes Romától ezért!

 18. augusztus 11, 2008 12:26 du.

  Ez a post egy, a hétköznapi, vidéki valóságot soha meg nem tapasztalt “diplomás” véleménye sztem. “Diplomás” sajnos sok esetben azt jelenti, neoliberál-cionista agymosáson átesett

  Pl. az elte is masszívan szdsz-es intézmény.

 19. augusztus 11, 2008 12:30 du.

  Amikor a cigányok lincselek, és “öld meg a magyart” meg “megdöglötök gádzsók kiáltásokat hallatnak, az micsoda?

  Az idegen gyűlöli a magyart, ez az idegengyűlölet. Dehát mi vagyunk itthon, a mi hazánk.

 20. keresztenyakos permalink*
  augusztus 11, 2008 2:34 du.

  Ez a post egy, a hétköznapi, vidéki valóságot soha meg nem tapasztalt “diplomás” véleménye sztem. “Diplomás” sajnos sok esetben azt jelenti, neoliberál-cionista agymosáson átesett

  Pl. az elte is masszívan szdsz-es intézmény.

  Erre csak annyit, hogy én se nem vagyok liberális, se cionista, se agymosott sem pedig elte hallgató és még egyelőre diplomás sem. Lehet, hogy demagóg amit mondok, de nem jobban mint amit Te és a társaid.

  Az idegengyűlölet pedig nem az amit te írsz. Egy kicsit gondolkodj el a posztjaidon mielőtt belinkeled, és ha akkor sem változik a véleményed, akkor lehet hogy mégiscsak benned van a hiba?!

 21. budai csilla permalink
  augusztus 26, 2008 2:37 du.

  NE itélkezz mások felett mielött megismernéd az embert

 22. gerogosrsos-paret permalink
  augusztus 28, 2008 3:59 du.

  Természetesen kell beszélni cigány bűnözésről, sőt a roma vezetők is őket segítik, nagyobb a becsületük, mint egy több diplomás romának, ez az, ami szomorú. Aszociális zavarok mellett az ösztönös lét, mély szegénység valamint a rossz családi, kortársi kapcsolatok és minden tekintetben az elmaradottság az ami oka ennek a nagyméretű sajnálatos eseményeknek. Ez a jelen helyzet csak rosszabb lesz, hiszen ma már félni kell a cigányoktól, de nem szabad! Meg kell állítani, poroszos szellemben nevelni, a munkára kell rászoktatni őket természetesen tisztes fizetésért cserében. A bajok gyökere abban van, hogy maguk a cigány vezető politikusok is bűnözők, ezektől kell megszabadulni, de gyorsan! Míg nem késő. Érdekes, hogy 600 év alatt se tudtak beilleszkedni a romák a többségi társadalomban. Elképesztő nem ?!

 23. lakatos tímea permalink
  augusztus 31, 2008 1:05 de.

  Itt Magyarországon az a fő ok hogy minden romát egy kalap alá vesznek. Sajnos ez a fő ok mert nagyon sok magyar tesz olyan dolgot. Amit roma ember nem, pl. saját gyermekét meg erőszakolja üt veri, 18 élet évét betöltik kaja pénzt kell adniuk mert ha nem akkor nem kap enni. És ha jól bele gondolunk ezekből a magyarokból lesz drogos, alkoholista, pszichiátriai kezeltek mert a szülők tönkre tették őket tejesen és hiába tanultak főiskolán ez lett belőlük. De a roma azért lett ilyen mert ilyené tette az ország nem kap munkát hiába akar csak el utasítják és akarata ellenére lopnia csalnia kel hogy meg éljen hát hol van itt az igazság???

 24. Dallos-Nagy János permalink
  szeptember 2, 2008 4:17 du.

  Tímea,ami rágalmat írtál a magyarokról,azt bizonyítani is tudod vagy csak így gondolod ? Azt viszont független felmérés bizonyítja,hogy a magyarok 91%-a szerint van cigánybűnözés ! A 9%-ot,akik tartózkodtak vagy nemmel válaszoltak,azokat érdemes lenne a 8.-dik kerületbe vagy Olaszliszkára vagy Gadnára vagy Tiszavasváriba (és még órákig sorolhatnám) leköltöztetni néhány hétre.Európában egyedülálló módon eltartják és pozitívan diszkriminálják a cigányságot ! Pl.:Litvánia,Észtország be sem engedi őket.Az Egyesült Királyság munkát biztosít számukra,nem segélyt,ezért önként elhagyják a területet.Szlovákia leválasztotta őket a lakosságról.Olaszországban üldözik őket.Finnországban kitiltották őket a közintézményekből és az elszállásolásukat rendre megtagadják.

 25. Dallos-Nagy János permalink
  szeptember 2, 2008 5:15 du.

  Finnországban készült egy felmérés,ami kimutatta,hogy az országukban élő nagykorú roma férfiak 50%-a ült már börtönben és 68%-ukat legalább egyszer elítélték.Magyarországon több pénzt fizetnek a roma családoknak,mint az átlagos 2 besületesen dolgozó házaspár keresete.Ingyenes iskoláztatás,segélyek,ingyen lakás stb.,amiben a magyarok nem részesülnek,sőt az ő adójukból fizetik.Ha annyira mi vesszük el tőlük a munkát,akkor miért nem dolgoznak és tanulnak egyik országban sem ? 800 év óta vannak Európában és semmilyen kultúrába sem tudtak beilleszkedni. Végül pedig mielőtt lerasszistázna vagy lehülyézne valaki,amiket eddig leírtam,az nem vélemény,hanem tény.

 26. szeptember 2, 2008 11:00 du.

  János eszt igazán nem kell bizonyitani ez a valoság Mint a hogy az is hogy csunya dolgot és borzalom amit tettek olaszliszkán az a bizonyos család . de ez nem minden roma büne és kegyetlensége csak az övéké. beileszkedésröl anyit hogy nekem ojan emlékeim maratak meg fiatal koromrol hogy soha nem mehettem be a diszkoba mert egy másik roma elötte balhézot és nem én hát hogy illeszkedjünk be ha eséjt sem kapunk szoval érti hogy miröl beszélek pedig tanult vagyok jol neveltek szüleim és 17 éve élek férjemel és MAGYAR ugy hogy a mi lelkünk tiszta .

 27. Dallos-Nagy János permalink
  szeptember 3, 2008 9:36 de.

  Őszintén sajnálom,ha hátrányos megkülönböztetés ért más bűne miatt.Bárhogyan is változzon a politika,aki erkölcsösen él,azt nem szabad hagyni bántani.

 28. rward permalink
  szeptember 7, 2008 11:40 de.

  Szerintem az féljen a Gárdától, akinek van oka rá. Nekem többet ártottak eddig a cigányok, mint akármelyik magyar. Ettől függetlenül azt mondom, van értelmes és dolgos cigány is. Itt régen nem a bőrszínük miatt van megvetés, hanem az életvitelük miatt. Ha valaki szegény, ne lopni menjen el, hanem dolgozni. Aki akar, az talál munkát származástól függetlenül. És nem utolsósorban meg kell becsülni a munkahelyet. A munka nem a lógásról és a lopásról szól. Nekem is volt cigány kollégám és mindenkivel jóban volt, és megbecsülte a munkáját.

 29. szeptember 9, 2008 4:54 du.

  SENKI NEMTEHET ARROL HOGY ROMÁNAK SZÜLETIK.PÁLCÁT TÖRNI MÁS FEJE FELETT PEDIG NEM SZABAD MIG MEGNEM GYÖZÖDÜNK MINDENRÖL.

 30. Kirekesztő Mocskos Elnyomó permalink
  szeptember 14, 2008 11:13 de.

  Én is ismerek rendes normális cigányt, de ezeket az embereket a tömegcigányok lenézik, lecsicskázzák őket. Az igazság sajnos az, h a kisebb falvak magyarországon halálra vannak ítélve a cigányok miatt, és ilyen helyeken ha szerintetek nincs cigánybűnözés, akkor költözzetek oda basszátok meg! Ha nem folyton a gép előtt meresztenétek a seggeteket hanem ÉLNÉTEK, akkor igenis belátnátok h VAN cigánybűnözés. És ez nem azt jelenti h minden cigány bűnöző, hanem azt h vannak olyan bűnesetek, amik tipikusan a cigányokra jellemző, pl betörés, rablás, fémlopás stb. A bűnözési top listához meg annyit h ha egy éjjel kinézel a kertedbe, akkor tuti nem olyanokat fogsz látni akik milliárdokat sikkasztottak vagy ilyesmi, hanem hétköznapi cigányokat, te marha! A TE ÉLETEDRE NEM A TOP 100AS LISTA EMBEREI VANNAK HATÁSSAL HANEM AZOK AKIKKEL NAPPAL TALÁLKOZOL, DE ÉJJEL KIRABOLNAK TE FASZFEJ!!!!!!!!!!

 31. !H.Á.M.! permalink
  szeptember 25, 2008 7:27 du.

  Nos az én véleményem az hogy igen vannak olyan cigányok akik dolgoznak és ugyanúgy adóznak mint mi Magyarok. Nem is velük van a gond. Azokkal akik otthon ülnek egész nap össze vissza basznak vagy 8-10 gyereket várják a segélyt hogy majd abból megélnek. Ez azért már több a soknál.
  Tudjátok mi van ezekkel? 30 ezres lopási kísérlet fölött büntethetik meg őket mert az alatt az az indok hogy megélhetési bűnözők. Hát elmennek a jó édes **************** azért ez már tényleg sok az ilyeneket le kelene lőni

 32. keresztenyakos permalink*
  szeptember 25, 2008 8:10 du.

  Van igazsàg abban amit mondasz. Csakhogy ez elsősorban nem az ő hibàjuk. Sajnos a tàrsadalmunk tette olyannà őket amilyenek ma. Az pedig màr csak hab a tortàn, hogy a segèlyezési rendszer a szociàlis hàlò az ami lehetővè teszi szàmukra ès amùgy sokak szàmàra ezt az èletmòdot. Talàn a mindenkori kormànyzatot kène megkèrdezni mièrt is van ez ìgy. Nem mellesleg pedig amìg a mi magyar politikusaink büntetès ès következmènyek nèlkül csalhatnak, hazudhatnak, lophatnak addig hogy vàrjuk el bàrkitől is a becsületessèget?

 33. Balázs permalink
  október 13, 2008 8:55 du.

  Azért feltenném a kérdésem azoknak akik annyira védik a romákat!
  1.Éltél már cigányokkal egy házban?
  2.Raboltak ki fényes nappal?
  3.késelték meg barátodat,vagy rokonodat?
  nem?!

  Nem képesek emberként élni,csak a környezetüket terrorba tartva,lopva,élősködve,állatként léteznek!!A társadalmunk parazitái.
  Egyébként baromi könnyű védeni úgy őket,hogy csak képről ismered a cigányt!!!
  Élj közöttük sokáig!!!

 34. Jerryco permalink
  november 7, 2008 2:03 du.

  Saját mindennapi tapasztalatom az, hogy az életben ami konfliktusom utcán vagy munkahelyen volt, annak több mint a fele romákkal esett meg.
  Ennek ellenére romák a lakosság bevallottan 10%, illetve ennél kicsit több százaléka lehet.
  A kérdésem: Ha csak ilyen “kevés” roma van, de az átlaghoz viszonyítva egy “magyar” polgárnak mégis ilyen “sok” atrocitást kell megélnie, az miért van?
  Nekem nem volt szerencsém, vagy egy ilyen kis százalékaránnyal rendelkező népcsoport ennyire serény, ha arról van szó, hogy másokat kell megfélemlíteni?

 35. zajcsik pavigajcsik permalink
  november 13, 2008 3:58 du.

  Nos ! Rettentő sok a hozzászólás, és hála istennek teljesen lehiggadtam mire a végére értem, így kedves keresztenyakos nem kell aggodni nem fogok szitkozódni. De ! Cigánybűnözés sajnos van, hogy ezt te nem látod annak két fontos oka lehet : – valószínűleg nem jártál-laktál olyan környéken (vagy nem is ismersz (igazán)) olyan embert aki járt-lakott olyan környéken, ahol cigányok élnek (vagy járnak előszeretettel – pl . pályaudvarok, plázák stb.)és nincs tapasztalatod ezen a téren.Ebből a szempontból sajnállak téged, mert előbb-utóbb te is részese leszel egy ilyen helyzetnek(lopás, verés, rablás) – ami természetesen “nem cigánybűnözés” – és sajnos akkor fogsz rádöbbenni, hogy a buborékvilágod amelyben éltél, és amelyet sajnos a politika is táplál sajnos megszűnni látszik.A másik ok az hogy a médiában(tv, rádió, újságok azért nem olvashatsz tömegével cigányok által elkövetett bűnökről, mert 1, az elkövető nem töltötte be a 18.életévét, vagy egymásnak ellentmondó vallomások miatt nincs is meg pontosan a kiléte, vagy egyszerűen nem várják meg a rendőrt és szó szerint (gumi)bottal üthetik a nyomukat , 2, a bűneset során keletkezett kár nem éri el a 20e forintot és nem történik feljelentés.
  Elég nagy baj, hogy ebben az országban az adófizetők(akik biztosan nem cigányok) adójának nagy része arra megy el, hogy ezek az emberek(akik túlnyomó többségben cigányok) felvegyék a segélyeket.
  Egyértelműen létezik cigány bűnözés, és meg kell állítani. Van egy olyan cigány többség amely sajnos úgy gondolkodik, hogy ha neki nincs valamilye akkor elveszi mástól(olyantól aki nem cigány).
  A cigányok között is vannak ellentétek családok faluk között de ha a magyarokról van szó, ezt az ellentétet félre tudják tenni.

 36. Dallos-Nagy János permalink
  november 17, 2008 8:44 du.

  Nincs még egy nemzet a világon, amelyik megtenné azt az őrültséget, amit a magyarság folyamatosan tesz. Liberálnáci gyilkosaink – a magyargyűlölő zsidóbűnözők és szintúgy akasztanivaló csatlósaik – cigánytenyésztésre fordítják a dolgozó magyarok adóit, sőt az EU-támogatások nagy részét is. A néhány százezernyiről több, mit másfél milliósra tenyésztett cigányhordákat a magyar városokra és falvakra zúdítják. A magyarság egészségügyi és népjóléti rendszerét lerombolták, a cigányoknak minden ingyen van, mert a kirabolt magyarok pénzén fizetnek nekik mindent: a gázt, a vizet, a villanyt, az ételt, a kocsmát, a játékgépet. Egymást érik a leépítések, a megszorítások, de a cigányokra egyik sem vonatkozik, épp ellenkezőleg: a megnyomorított Magyarország ezeknek maga a Kánaán.Sok százezer magyar él a mindennapos cigányterror alatt. Olyan életek vannak, amilyeneket elképzelni sem lehet. Ebben az országban a magyarellenes diktatúra a gyakorlatban felszámolta az állampolgári jogegyenlőséget is. A munkában megöregedett, becsületes magyarra börtön vár, ha védeni próbálja a kiskertje terményeit. A tolvaj, a gyilkos cigányszutyok pozitív diszkriminációt élvez. Utóbbit kiáltja ki áldozattá a magyarellenes szennymédia. Köztudott, hogy a bűnüldöző és a jogalkalmazó szerveket is a magyarellenességre dresszírozza a diktatúra. Most azon a ponton vagyunk, amikor eldől: lesz-e Magyarország, vagy csak volt.

 37. Alastis permalink
  november 20, 2008 12:17 de.

  Akkor se kell minden romát 1 kalap alá venni mert nekem a haverjaim 70% a roma és becsületes emberek. És elmondanám,hogy a romungrók azaz magyar romák nem bűnözők! Akik lopnak csalnak azok a trokhárok!
  De sok ember nincs tisztában azzal,hogy a cigányok közt is alapúlnak különböző fajták. Szal a romungrók becsületesek és nem kell 1 kalap alá venni a dögös putris trokhárokkal akik szégyent hoznak a cigányságra!
  A hungaristák és a skinek na meg a magyar gárda tehetnek egy szívességet!

 38. keresztenyakos permalink*
  november 21, 2008 12:12 du.

  Ott a pont Alastisnál. A többiek is elgondolkodhatnának azon amit ő írt.

 39. november 21, 2008 12:40 du.

  Az az igazság, hogy ami mostanában folyik elkeserítő (sztm)!
  -Persze sokan azt mondják, gondolják, hogy itt nem etnikai “tisztogatásról” van szó… de kérdezem én akkor miről? Érdekes módon eddig csak romákhoz dobtak be különböző robbanó szerkezetet…
  -Másik, hogy most már nem verekedések hanem gyilkosságok lesznek? Persze a verekedéssel sem értek egyet, de akár milyen indokkal emberek életét kioltani undorító dolog! Őszintén remélem, hogy az elkövetők visszakapják még a sorstól amit tettek!!!!!!!!!!!!!!

 40. SKINHEAD permalink
  november 25, 2008 8:06 du.

  Magyarország csakis fehér magyar emberekkel tom elképzelni !!!!
  Nem holmi söpredékkel akiket anó kárpátmedencébe jövetelünk-kor fogadtunk be csak tudnám minek !!????

 41. Moderator permalink
  november 27, 2008 10:33 de.

  Tisztelt uraim!
  Én csak Annyit tennek hozzá az egészhez, hogy igen is foglalkozni kell a cigánybűnözés kérdésével. Az elképzelhető hogy a bűnügyi lista első pár helyén valoban nem roma származású emberek vannak, de a lista élén nem a csoportos garázdaság a kis értékű lopás vagy a megfélemlítéses zsarolás elkövetői állnak. A romák csapatosan “támadnak” egyedülálló vagy kis csoportban lévő embereket. Kérdezem én hogy nem jogos e csoportos fellépes az ilyen elkövetők ellen? Hogy merje bárki is elengedni a gyermekét egyedül annélkül hogy ne rettegjen vajon hazatér e épségben? Ha a magyar fiatalok követnének el hasonlókat valószínű hasonló szankciókat vezetnének be ellenük is. Én kissé soknak talalom hogy minden roma elkövető ellen indulő eljárásból fajgyűlölő diszkriminatív kérdést koholnak. Ezek szerint ha roma lennék szabadon eltulajdoníthatnék bármit bárkitől és ha még megtámad (védi a magán tulajdont), akkor ő valojában a roma mivoltom miatt akar bántani nem pedig a tulajdon védelmében. Ez itt a probléma. Tovább megyek! A roma fiatalok garázdacsoportja abszolút nem etnikai alapon válogatják aldozatukat hiszen ők ugyebár romákat is megtámadnak? Romaktól is elveszik a telefont értéktérgyakat stb. De ha a magyar tömörűl csoportba az biztosan roma ellenes tömörűlés és minden eszközzel tiltakozni kell ellene. Én azt gondolom túl nagy “hatalmat” adunk a roma emberek kezébe azzal hogy minden eljárásból cigány kérdést csinaéunk. Ha valaki törvénytg szeg kapja meg a bűntetését. Ha sürgősen nem valtoznak a dolgokot előbb utobb kiborul a bili!!!! Ugyhogy először mindenki gondolja végig mielőtt védeni kezdi a romákat. Ha a roma fiataloknak problémaja van a romakat nem szerető emberekkel akkor ne adjon okot arra hogy negativan itéljék meg őket. De a tanárveréssel a önbíráskodással stb stb nem éppen azt a látszatot kelti mintha ő egy törvény tisztelő állampolgár lenne. A robbantásrol meg annyit hogy a pécsen levegőbe repytett fiatal ember bár roma származású de mint az tudható nem éppen kiscserkész volt. Komoly bűnügyi multtal rendelkezett szóval inkább valószínű higy emiatt kapta a granatot mintsem a roma származása miatt!!!!

 42. Moderator permalink
  november 27, 2008 10:34 de.

  ui. És igen valóban vannak becsületes cigányemberek de az iménti kritika nem nekik szolt. Akinek nem inge nem veszi magára!!

 43. littleb permalink
  november 29, 2008 10:02 du.

  /…/itt volt a felhívás…

  Remélem sokan leszünk…egyre többen akik nem a cigányok talpát nyalja mint ez az oldal. Én egy getto szélében lakok és kijelentem! hogy igen is VAN cigánybűnözés. /a VAN szó háromszor aláhúzva érvényes/ ez nem vita tárgya. Az viszont igen, hogy hogyan tud egy Magyar ember a nemzeti oldalon létrejövő tömörülés ellen hangolni. Ha egyáltalán azok vagytok. Szerintem ez nyilvánvaló elidegenedés vagy árulás. Nagyon remélem, hogy a következő években számotokra is nyilvánvalóvá válik majd a cigánybűnözés jelenléte + hogy a politika adja alájuk a lovat + hogy a hatóság jobban védi őket a Magyar emberrel szemben…vagy akár a bíróságok. Bízok továbbá abban is h beleszaladtok egy cigány galeri zsebkéseibe és élesben, balhéban jöttök rá a valóságra! És természetesen nem a cigánybűnözés a legnagyobb veszély erre az országra nézve…
  Kívánok továbbá ébredést és természetesen Szebb jövőt minden Magyar embernek!

 44. keresztenyakos permalink*
  november 29, 2008 11:52 du.

  Kedves littleb, egyrészt megkérnélek itt ne reklámozd ezt a fajgyűlölő és nacionalista szervezetet semmilyen formában mert legközelebb simán kimoderállak.

  Amúgy meg a hozzászólásod ismét bizonyítja Ti gárdisták mennyire szűk látókörűek és korlátoltak vagytok!

 45. Buddy Stern permalink
  november 30, 2008 1:39 du.

  Ennek a magyar gárdának van valami értelme? Most komolyan! Közös cigó begyűjtésekét szerveztek? Vagy kíváncsi lennék hogy konkrétan miért jó gárdistának lenni, és mi a célja… Van cigány bűnözés persze, engem is kirabolt 2 zsírfeka egyszer, de mégsem utálom az egész romaságot, nincs bennem irántuk gyűlölet, csak ez a kettő iránt, de őket sem úgy azonosítom h két köcsög c…… hanem fajtájuktól függetlenül pusztán a tettükre irányítván haragom.

  Amerikában a börtönök 90%-a négerekkel van tele. Ez sem véletlen. ( A maradék 10% rap sztár lesz vagy pornó vitéz)
  Ott, már mégis jó ideje elillant a rasszizmus szele. Vagy talán ott is szervezkednek Amerikai gárdisták a néger elnyomás ellen?

  Csupán elfogadták a tényt. A tényt, hogy a fajtájukban nagyobb a bűnözésre való hajlam. Ahogy kis országunkban a romáknál. Lehet a vérükben van a csínytevés, ami ellen nincs értelme harcolni. Csak törődj bele,a bűnözőket kerüld el, és a jókat ne ítéld el a rosszak alapján. Rengeteg az értékes ember köztük.

  Szeretnék ebben az országban nyugalomban és békében élni, gyűlölet mentesen, egyszer talán lehetséges lesz…

 46. littleb permalink
  november 30, 2008 3:57 du.

  1. A “Ti gárdisták” nem igaz mert nem vagyok az.
  2. Nem látom, hogy mért lenék korlátolt azért mert egy nyilt, ám tabu dolgot elmondta.
  3. nem érzem magam fenyegetve ha kimoderálsz, mintha ez valami kirekesztő duma lenne…

  Ha jobban belegondolsz akkor nem az a nagyobb baj, hogy van olyan szervezet az országban aki a cigányokat utálja, vagy a többi idegent. az inkább nagyobb baj, hogy a vezetés a magyarokat nem szereti és mindent elkövet ellene. lassan már csak a pusza föld van a mi kezünkben mert a többit eladták. de szerencsére az eu-ra hivatkozva 2011re megnyitják a földpiacot is… és még lehetne sorolni a többi száz és száz dolgot.

  Az utolsó mondatom tegnap erre akart utalni. a cigányság szaporodik mint a gomba, analfabéta, haszontalan réteg. nem is tudom, hogy eléri e az 5%-ot az akinek van valami haszna erre az országra nézve. vagy csak az amúgy is összeomlás közeli állapotot gerjeszti azzal hogy az energiánkat szívják/segélyek, közbiztonság../

  Mindennek a vitának azért nincs értelme mert pont emiatt van jelen a cigánybűnözés, és hatóságilag is ezért hagyják. addig is egymás ellen lehet hangolni bizonyos csoportokat akik jól elvitáznak ezen /mint mi is/
  olyan mint egy bábszínház.–> van cigánybűnözés vs. nincs c.b.

  És végül kíváncsi lenné azokra akik ezeknek a bűnöző elemeknek a pártjára állnak. milyen indíttatás vitte rá őket.. Vagy sokat kapnak érte, vagy nagyon messze élnek a problémától, de még az is lehet, hogy rossz csatornákat néznek.

  Ha valaki EGY dolgot fel tud sorolni amiben a Magyar gárda valóban vétkes, vagy rossz dolgot csinált, kirabolt valakit, megölt valakit, tönkretett… vagy valaha is magyar ember kárát kereste annak gratulálni tudok. Ja igen és itt most a valóban megtörtént eseményekről lenne szó. olyanról ami a valóságban is megtörtént és nem csak egy liberális csatorna képernyőin..

  A magyar embernek el kéne már töprengenie azon, hoogy mit jelent a nevében az a szó hogy magyar. A közös múlt, nyelv, kultúra, tánc, ünnepek, ország..stb alapuló kapcsolat ami összeköt minket is ha tetszik ha nem, mért esik neki egy olyan csoportnak aki ezeket az értékeket viseli hirdet, és szembeszáll azokkal akik erre veszélyesek. Miért? Miért kell a másik oldalon játszani?

  És még valami, most olvasom itt a legutolsó sort:
  “Szeretnék ebben az országban nyugalomban és békében élni, gyűlölet mentesen, egyszer talán lehetséges lesz…”
  puff nahát… valszeg mindezt úgy lehet majd elérni, hogy hagyjuk a fejünkre nőni egy kullancs népet cserébe azért, hogy eltartjuk őket még ártanak is a lakosságnak. Majd biztos csak úgy rend lesz, ha elfordítjuk a fejünket a bajról…ez egyszerűen naívság!

  Európa már kapott belőlük az elmúlt években+ kanada… mindenhonnan visszaküldték őket vagy pánik tört ki. Az olaszok még a nemzeti hadsereget is bevetették ellenük erre jl emlékezhetünk..bezzek ők nem fajgyűlölők mi? csak a magyar. Mintha a legnagyobb bűn ez volna…
  És néhány számocska: statisztika szerint 2020-25re elérik a 35-40%. zárójelesen meg lehet jegyezni hogy 50% felé nem tudnak majd szaporodni mert ki tartja el őket akkor? nem hivatalos rendőrségi adatok szerint pedig pesten 15 kiskorú bűnözőből 13 cigány. hopp.

  Tömören tehát van c.b. és ez baj. Nem kell elméleteket gyártani, elég csak kinézni a falvak városok szélére. Éveken belül nagyon meg fogjuk szívni, ha nem teszünk valamit. Vigyázzatok!

 47. Frenklin permalink
  december 2, 2008 10:37 de.

  Ha nem lennének rasszisták, antiszemiták, Magyarország lenne a leg békésebb ország.Az elmebeteg gárda korcs elbutult senkiházi parasztjai ostoba állatokat elme osztályba rakni kell mielőbb mind!!! Ezeket a gárda Kutyákat csak uszítani lehet, mert idomítva nyalják a próba náci seggeket.
  Gyáva Zsidó,Cigányellenes terror támadásaikból elég elég a lövöldözésből,
  a Molotov koktél dobálásból minden gárda tagot felakasztani. És akkor éljen a szabad Magyarország! Testvériség,béke egyenlőség Szebb jövőt testvéreim!!!!

 48. keresztenyakos permalink*
  december 2, 2008 10:43 de.

  Frenklin az utoló résszel nem értek egyet a többivel pedig részben. Szerintem nem kéne olyanná válni mint ők. Leginkább az oktalan gyűlöletből elég.

  Mindenkinek ajánlom a Gyűlölet című filmet, tanulságos lehet gárdistának és bárkinek kishazánkban…

 49. feri permalink
  december 2, 2008 10:47 de.

  Igazatok van! A gazdasági válság miatt a kisebbségeket nem lehet hibáztatni
  A válságot a kormány csinálta de mi Magyarok a kisebbségekkel fizetünk vissza az árát.A munkanélküli segélyeket meg mi magyarok kapjuk a cigányság még az egy ezrelékét sem kapja meg !!! Ezek a tények Cigány bűnözés nincs nem is volt Úgy mint nincs paraszt bűnözés sem.

 50. Swatking permalink
  december 2, 2008 7:10 du.

  A témához csak annyit szeretnék hozzászólni, főként a top körözési listával kapcsolatosan, hogy a jelenlegi top100 főként csalókat, sikkasztókat, elvétve 1-2 lopás elkövetése miatti körözött személyt tüntet fel. Hozzá kell tenni, hogy a listában szereplő személyek többsége valóban nem cigány, hiszen a listában lévő személyek gazdasági bűncselekmények miatt vannak körözve, és ezen bűncselekmény típus elkövetői elvétve cigányok. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem találhatóak közöttük. Azért kiváncsi lennék a vagyon elleni bűncselekmények – pl. lopás-, a Közrend elleni bűncselekmények – pl. garázdaság- elkövetésért körözött személyek teljes listájára. Na szerintem az kellően tudná alátámasztani, vagy cáfolni a témával kapcsolatos adatokat. De azért hozzá kell tennem, nem cigány ellenes vagyok, csak bűnöző ellenes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Abban egyetértek, hogy a gyűlölet nem vezet jóra, de sajna már nagyon nehéz az arany középutat megtalálni. És ebbe a törvényalkotó is beleszól, sajnos nem pozitív irányba. Talán ez az oka, hogy olyan csoportok alakulnak, mint a GÁRDA.

  gelkövetése miatt körözött személyek listájára

 51. vg62 permalink
  december 6, 2008 10:50 de.

  Arról vajon miért nem hallunk szinte soha a “rasszista”magyaroktól,hogy “horvát bűnözés,tót bűnözés,sváb bűnözés,kínai bűnözés,néger bűnözés,görög bűnözés,örmény bűnözés,bolgár bűnözés,szerb bűnözés,török bűnözés”?Tudomásom szerint ezek a kisebbségek szintén nagy számban élnek közöttünk.Hát nem furcsa?Hogy lehet ez?

 52. vg62 permalink
  december 6, 2008 11:00 de.

  Talán lehetne különbséget tenni.Mondok egy példát a tulipán is növény,és a nadragulya is növény.És amikor a nadragulya mérgétől már ezrek haltak meg,talán nem főbenjáró bűn azt mondani,hogy ez a virág azért más,mint a tulipán.Pedig ugyanolyan növény mindkettő.

 53. feri Cs F SUKÁR permalink
  december 8, 2008 5:51 du.

  Magyarországon az ország tele van elszegényedett Magyar segélyezettel,
  az adó fizetők pénzét herdálják, alkoholista állatok, játék-gépeznek a családjuk meg éhezik!!! Csalnak, lopnak!Paraziták.
  Nem a cigányokkal van a probléma ők a munka lehetőségeket keresik de ti elveszitek tőlük erővel. A Romák csak tanulni dolgozni akarnak…
  Ahhoz hogy esélyt kapjon bárki is az emberhez méltó élethez nem szabad a munka lehetőségektől megfosztani.

 54. Dallos-Nagy János permalink
  december 17, 2008 12:42 de.

  Legyen feloszlatva a Gárda!Legyen a cigányság teljesen felszabadítva a rend,tisztaság,tanulás és a munka okozta elnyomás alol,amit a gonosz magyarok erőltettek rájuk!Cigánybűnözés amúgy sem létezik!A magyarok haljanak ki vagy hagyják el ezt a lesüllyedt országot!Helyettük itt lesznek a zsidók,akik egyre nagyobb számban települnek be!Ők majd megmutatják,hogyan kellett volna a magyaroknak nyugodt szívvel iskolába engedni a gyermekeiket olyan iskolákba,ahonnan tetvesen,összeverve,meglopva,erkölc sileg megnyomorítva jártak haza!Továbbá mutassák meg,hogyan kell a nagyszülőket megtanítani arra,hogyha éjfél körül betörők járnak náluk,akkor jogszerűen viselkedjenek!Továbbá tanítság meg arra a dolgozó zsidókat,hogy a fizetésük olyanokra menjen el,akikből csak azért nem vált eddig mintapolgár,mert a rasszista magyarok nem hagyták,hogy azzá váljanak.Ők majd annyira tolerálni fognak mindent nekik,hogy felemelik a segélyt a csillagos égig és ingyen adják az italt!Azon magyarok,akik még normális életre vágynak,javaslom nekik Debrecent!

 55. littleb permalink
  december 18, 2008 12:41 de.

  Ez az! Igen télleg nem is a cigányokkal van itt a baj, hanem a magyarokkal!
  Mi pattogunk itt, hogy a lassan már többségi idegenek hogy-mint éljenek, mikor hamarosan mi leszünk a kisebbség… elhonfoglalják előlünk az országot, de addig is, hogy nehogy ránk foghassa bárki is, hogy csak rossz szemmel is nézünk az idegenekre, minden adónkból segélyezzük őket, hogy a végén még ki is raboljanak, meg megerőszakolják a lányainkat…./mert mi más hasznuk van ??/
  igazatok van. már szégyellem, hogy magyar vagyok és a saját fajtámnak szurkoltam eddig. én is elárulom inkább elveim és éljenek a bűnözők meg a diktátorok, meg a jöttment ingyenélő népek! fujj magyarok fujj! mit képzeltek!? hogy meritek egyáltalán a szátokra venni, hogy ez nem tetszik?
  ebben az országban csak veletek van a baj! mind közül is a legnagyobb, hogy még szeditek az oxigént! még jó hogy a kormány mindent elkövet ez ellen. el lehet innen menni, tessék!! Cigány miniszterelnököt az országnak! a zsidók után!
  Ééted Tásó!
  .
  .
  Próbáltam felvenni a blog ritmusát, de most megyek és lezuhanyozom magamról. Nehogy ilyen romlot, fonák látószögem maradjon.

 56. Gaben permalink
  december 22, 2008 2:10 du.

  Javoasolnám hogy töltessék fel Bp. V. és VI. ker minden lakható és lakhatatlan ingatlana hőn szeretetett roma honfitársainkkal, hátha feltűnik majd a pár ékszerüzlettulajdonosnak mennyire jó is az élet imígyen.

 57. december 23, 2008 11:09 du.

  A megoldás a következő: … (tényleg azt hitted hogy ezt a fasiszta erőszakos szöveget engedem hogy megjelenjen? BUTA vagy! a szerk.)

 58. Heretic permalink
  december 26, 2008 6:29 du.

  Nemrégi eset:

  “Siófokon elfogtak három brutális cigány bűnözőt, akik nemcsak kiraboltak, de meg is aláztak orvosi kezelés alatt álló idős embert. A napokban előzetesbe helyezett brigád tagjai a férfit összerugdosták, belevizeltek a szájába majd elvitték a bankkártyáját.”

  Ez példátlan hazugság és súlyos kirekesztés a cigánysággal szemben!
  Erre a választ megadta egy hírportál:

  “Valójában az történt, hogy védenceim, mindannyian derék roma fiatalemberek, a Magyar Gárdától való félelmükben egyszerűen bevizeltek, és arról igazán nem tehetnek, hogy történetesen ott tartózkodott egy illető. A bankkártyával kapcsolatban pedig az igazság az, hogy a roma fiatalemberek azért vették el a sértett bankkártyáját, mert okkal feltételezték, hogy pénzt akar átutalni a Magyar Gárda számára, így az eset jogos önvédelemnek minősül. Hála az igazságos magyar jogrendszernek, védenceim szabadlábon vannak, és kárpótlási igényt nyújtanak be az elfogatásuk során őket ért lelki trauma miatt.”

  SZÓVAL AKINEK MÉG NEM ESTT VOLNA LE, EZ POÉN, ÉS AZÉRT RAKTAM IDE BE, HOGY KAPJATOK MÁR ÉSZBE! CSINÁL IYLET FEHÉR EMBER? NEM! ÉS UGRÁLHATTOK A MAGAS ÉGIG: FEHÉR EMBER AKKOR SEM CSINÁL ILYET, SOHA!(igen csinál ilyet, sőt ennél még durvábbat is, nézd meg milyen emberek voltak a nagy sorozatgyilkosok, nem feketék vagy más színes bőrűek, hanem fehérek. a bőrszíntől és hovatartozástól függetlenül művelhet bárki durva dolgokat ehhez nem kell cigánynak lenni. mellesleg aki ilyet leír és ilyeneket mond az is inkább gondolkodjon előbb… a szerk.)

 59. THOO2 permalink
  december 27, 2008 10:55 du.

  SZERINTEM IGENIS VAN CIGÁNY BŰNÖZÉS!!! én Eger-ben élek amióta megszűnt hivatalosan a gárda azóta sokmindeni történ történ pl: Az egri önkormányzatban egy képviselői hellyel rendelkező Összefogás egy Jobb Egerért egyesület, amely képviseli az egri hazafiak véleményét, az egyre inkább balra tolódó egri városházán, folyamatosan próbálja rávilágítani a közvélemény figyelmét, az Egerben is egyre látványosabb cigánybűnözésre. A legutóbbi közgyűlésen képviselőjük Sneider Tamás szólalt fel az elmúlt hetek ismerté vált cigány bűneivel kapcsolatban, a Fidesz képviselői természetesen mélyen hallgattak. Alább a képviselő beszámolóját olvashatjuk a történtekről.

  2008. december 18-ai önkormányzati ülésen napirend előtt kérdéseket intéztem három bűncselekmény ügyében a rendőrség megjelent képviselőjéhez.

  Az északi lakótelepen fényes nappal a fő úton cigányok támadtak a Neumann János középiskola diákjaira, az egyiküket súlyosan bántalmazták, ám az épp arra járó rendőrök nem intézkedtek az ügyben. Megkérdeztem: Hogyan történhetett ez meg? Elképzelhető-e, hogy az arra járó rendőrök, amikor a bűnöző cigányokat meglátták nem akartak hinni a szemüknek, hiszen Magyarországon köztudomásúlag nem létezik cigány bűnözés. Ezért aztán nem álltak meg arra gondolva, hogy biztos csak a szemük káprázik.

  December 11-én este az egri Hospinvest kórház területén egy cigány a feleségén segítő mentőápolót támadott meg és csak a biztonsági őröknek köszönhető, hogy nem verte agyon. A sajtó semmit nem írt a felháborító esetről. Az esettel kapcsolatba megkérdeztem, hogy a rendőrség nem tervez-e valami felvilágosító kampányt a cigányok között célzottan, amelyben elmagyarázná, hogy a tanárok, orvosok, ápolók egyrészt azért vannak, hogy őket tanítsák, az életüket megmentsék, másrészt közfeladatott ellátó személyek, ezért a bíróság szigorúbban minősíti az ilyen eseteket, mintha átlag magyart vernek agyon.

  Egerben pár nappal ezelőtt egy idősebb hölgyet támadtak meg a vár tövében fiatalok. A bűnözők kirabolták, majd lelökték a lépcsőn. Kérdésem arra irányult megtalálták-e már a támadókat.

  Az első esettel kapcsolatban elmondta Bognár József alezredes (a bűnügyi osztály vezetője), hogy több fiatal lépett oda a Neumann János középiskolából hazafelé tartó iskolásokhoz az egyik buszmegálló közelében és cigarettát kértek. Mivel az iskolások nem dohányoznak, nem tudtak nekik adni. Ekkor kezdték el verni az egyiküket, míg a másiknak sikerült elfutnia. Mindezen eseményeket kb. harminc ember látta, de senki nem tett semmit. Egy rendőrjárőr valóban épp arra járt (egy másik esethez tartottak éppen). A buszmegállóban megálltak ugyan, de intézkedés nélkül rövidesen távoztak. Az esettel kapcsolatban belső vizsgálat indult a rendőrségen és megállapították, hogy a járőrök nem megfelelően jártak el. Ennek következtében a rendőri állományban intézkedések történtek. Ugyanakkor a rendőrség képviselője bejelentette, hogy várják a szemtanuk jelentkezését és százezer forint jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek.

  A második esettel kapcsolatban Bognár úr elmondta, hogy a feleségén segítő mentősökkel a férj már a környező faluban (Egerszalók) is arrogánsan viselkedett, de akkor még tudták kezelni a helyzetet. A kórházban valóban szó nélkül megtámadta a beteg adatait éppen diktáló mentőápolót. A hasonló bűncselekményeket Egerben és Eger környékén nagy többségében a kisebbséghez tartozók követik el. A rendőrség bűnmegelőzési célzattal már számos videofilmet készített főleg diákoknak. Ígéretet tett arra, hogy javaslatomat beépítik a bűnmegelőzési stratégiába és filmet készítenek arról, mit is jelent a közfeladatott ellátó személy.

  A harmadik kérdésemre nem kaptam választ. Valószínűleg elfelejtette a felsorolásból.

  Megjegyzés: Úgy gondolom a kérdéseim és a válaszok magukért beszélnek. Ezek a ,,szürke” hétköznapok Magyarországon. Mindenesetre megjegyezném, hogy már számtalan magyarverés és nem egy magyar gyilkolás fényes nappal, magyarok tucatjainak szeme láttára történt. Elég szörnyű, hogy egy férfi sem akadt a kb. harminc emberből, aki a suhanc cigányoknak lekevert volna egy pofont.

  A második esettel kapcsolatban elég nyilvánvaló, hogy a videók elkészítése nem lesz komoly visszatartó erő a cigánybűnözők számára. Ráadásul valószínűleg az a réteg, amelyhez szólnia kellene, nem is jár iskolába.

  és ez még csak a kezdet ! ez csak egy város. már lassan ott tartunk Eger-ben hogy mi érezzük fehérek magunkat kívülállónak. pedig ez az ország a miénk. rettenetesen unjuk a cigányokat! tavaly nyáron pár ismerősömet megverték mert acélbetétes bakancsot hordtak 6 an vertek 2 Magyart és nincs ciánbűnözés. remélem hamarosan ki írtuk végre az összes cigányt. mert most már elég úgy néznek minket mintha megakarnának önlin ne várjuk. ne engedjük elnyomni magunkat. sokan akartak megszállni minket a történelemben. de ez most belűről támad a tv is ontya a cigány mocskot.

  “Mindnyájan meghalunk. Egy van maradandó a földön, ha tudunk érte bátran és igazan élni: a nemzet.”

 60. THOO2 permalink
  december 27, 2008 11:08 du.

  ja és mindenki aki védi a cigányok jogait költözzön be Egerbe az Árnyék szálába! garantálom hamar megváltozik a véleménye idézet a szalmapart tábláról ” ha nem vagy cigány dögölj meg” vagy ilyesmi nem tudom már ég jártam arra. ja és nem véletlen hogy a magyar börtönök több mint 50% cigánnyal tömött. de ki akarja védje őket! csak azért imádkozom hogy aki védi őket azt is kirabolják a saját lakása előtt majd ha 80 éves lesz ez is megtörtén! és cigányok rabolták ki az öreg asszonyt mikor a nyugdíját vitte haza a lépcsőháza előtt. biztos nagyon NSDAP-s volt a manó azért táratták meg vagy mert csúnyán nézett rájuk. mindenki azt gondol mait akar de ne legyünk idióták ha nem ismered a cigányokat ne pofázz!! inkább bújj el! nem azért van rendes cigány is nekem is van cigány barátom is. van rendes de 1000 ből 1. én most érettségiztem egy olyan iskolába ahol rengeteg cigány tanul. és tudo mit beszélek te tudod? milyenek a cigány fiatalok? törték már el az orrod mert nem hoztál nekik kólát ez egyik vot osztály társammal csinálták. és még a cigányok voltak felháborodva amikor bejöttek összeverni őket. mert mért vagyunk mi rasszisták . az nem baj hogy ő akármit megtehet. mindenki akkor pofázzon ha tudja mit beszél

 61. genyo permalink
  január 3, 2009 1:28 du.

  10 milliós ország, 1 millió élősködik és terrorizálja a 9 milliót. Ez nem a cigányok bűne, hanem a miénk, akik hagyjuk. A Magyar Gárda egy kezdeményezés lenne, h ezen az abszurd, de életveszélyes helyzeten változtassunk. És gyorsan, mert amikor 20-30-50 év múlva a népesség fele cigány lesz, már nem lesz visszaút, a magyarok rabszolgák lesznek a saját hazájukban, minden roma családnak ki lesz utalva egy magyar, aki megtermeli nekik a kaját, és biztosítja a “szórakozást”. Én nektek, vakmagyaroknak nem azt kívánom, amit a hazafiak vérmesebbje, h titeket is raboljon el a cigány stricimaffia vagy verjenek agyon szórakozásból csak azért, mert magyar vagy, hanem hogy húzzátok ki a seggetekből a fejeteket, lássatok és cselekedjetek.

  (Ezt a demagóg dumát hol tanultad? a szerk.)

 62. istikekukac permalink
  január 3, 2009 8:39 du.

  Mindenkinek, aki a cigányt védi!

  Költözz Ózdra, vagy bármely környező faluba! Majd M E G T A N U L O D, hogy M I N D E N cigány bűnöző. Nincs kivétel! Ez az én előítéletektől mentes tapasztalatom. Ezeken az ember alatti lényeken kívül semmi bajom a világ egyetlen nációjával, még a zsidókkal sem!!!

  Ha a parlagfüvet irtani kell, mert taknyos leszel tőle, miért kell kímelni azt, ami kiszipolyoz, kizsigerel, félelmet gerjeszt, a véred szívja?!?!?!

Trackbacks

 1. Minden most kezdődik el? «

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: